Ласерско финиширање на индустриски подови

За нас

Единствена компанија во Македонија која работи со специјални ласерски машини и инструменти со уникатна опрема од највисок квалитет.

  • Ги следиме новите трендови во нашата индустрија и постојано се модернизираме
  • Работиме од 2000 година

Во нашето портфолио се голем број успешни проекти - голем број на трговски центри се наши изработени проекти.

Погледнете ги нашите видеа

Нашите услуги

Што работиме

01

Порамнување на бетонски подни површини

02

Цементни кошулки во Ласерски финишер

03

Индустриски подови, бетонски рампи и приоди во трговски центри

Нешто повеќе за

Нашите услуги

Порамнување на
бетонски подни површини

Користиме специјални ласерски машини и инструменти.
Опремата е уникатна и е од највисок квалитeт, што докажуваат и нашите проекти.

Цементни кошулки во
Ласерски финишер

Euro Quartz е единствена компанија во Македонија која работи
со специјални ласерски машини и инструменти.

Индустриски подови, бетонски рампи
и приоди во трговски центри

Индустриските подови, бетонските рампи и приодите во
трговските центри можат да се обработат во секој
тип на одбрана боја од клиентите.

Контакт информации

Контактирајте нè

Локација:

С.Стримница, Желино, Тетово, Македонија

Телефон:

+389 70 329 118

Loading
Your message has been sent. Thank you!